Behandlingsformer


Her har du en oversigt over de behandlings og terapiformer jeg blandt andre benytter mig af:

Akupunktur / Akupressur

Er baseret på ligevægten mellem Yin og Yang, to modvirkende kræfter, der hele tiden bør holdes i balance. Grundprincippet er, at mennesket er ét med naturen.

Aromaterapi

Er brug af terapeutiske og til tider kraftfulde dufte, der udvindes af naturlige plantematerialer som f.eks kan findes i små kirtler enten uden på eller inde i rødder, blade, blomster eller frugt.

Bach’s Blomsterremedier

er en behandlingsform baseret på planteudtræk af vilde planter.
Udtrækkene bliver fremstillet på baggrund af teorier, som bl.a. den engelske læge
Dr. Edward Bach fremsatte i 1930′erne.

Borrelia detoxering

Har du fået konstateret Borrelia hos lægen?
-eller kan din læge ikke kan teste dig Borelia positiv, selvom du føler dig / tror du er smittet?

Dyretelepati

Telepati betyder fjernføling og stammer fra det græske tele, der betyder fjern og pati, der i denne forbindelse, betyder føling – altså fjernføling.
Men der ligger en hel del mere bag end ordets etymologiske rod afslører.

Ernæringsterapi

Vi er alle individuelle mennesker derfor findes der ikke nogen kur der bare virker på alle.
De fleste diætister har da også svært ved at finde en kur, der virker over længere tid, faktisk virker kure ikke!

Farveterapi

Farveterapi blev brugt allerede for 4000 år siden af egypterne.
I templerne var der områder, hvor værelserne var malet i forskellige farver og vinduerne vendte mod syd. Man sad i disse rum og lod sig belyse af sollyset som reflekteredes fra de farvede vægge og opnåede dermed en ønsket terapeutisk effekt.

Healing / Fjern healing

er en behandlingsform, hvor der arbejdes med at regulere dyrets eller menneskets energier og fjerne eventuelle blokeringer.

Formålet med behandlingen er at skabe balance i energisystemet og aktivere de selvhelbredende mekanismer.

Homeopati

Ordet homøopati er sammensat af de græske ord homoios (lignende) og pathos (lidelse). Dette betyder at jeg behandler med midler, som givet til en rask person, fremkalder de samme symptomer, som dem man ønsker at behandle.

Givet til en person med disse symptomer vil dette lægemiddel i små doser nænsomt stimulere kroppens forsvarsmekanisme til at helbrede sig selv. En klassisk homøopat betragter symptomer som kroppens reaktion på en grundlæggende ubalance og ikke som en tilstand i sig selv.

Husrenselse

At få ”renset” sin bolig kan være en mulighed for at få ro på, men ofte hjælper en sitting også. Ved husrenselser kommer jeg hjem til dig og stiller ind på den energi der er i din bolig.
Hjælper afdøde ånder der måtte have svært ved at komme videre, op i mod lyset.
Du får også råd om, hvordan du selv kan forholde dig efterfølgende.

Jordstråling

Hele vor klode afgiver en ganske svag stråling, som ligger i to usynlige krydsgitre i jorden. Det ene krydsgitter kaldes Hartmann-gitter. Disse linier eller årer går syd-nord og øst-vest. Diagonalt (på skrå) af disse årer går et andet krydsgitter kaldet Curry-gitter. Gitrene er opkaldt efter de videnskabsmænd, som opdagede dem.

Japansk Akupunktur

Japansk akupunktur er meget mere behageligt for klienten end
kinesisk (TCM) akupunktur.
Japanske akupunktur-nåle er tyndere og skarpere end kinesisk – det betyder, at needlingen (indstikkket) er smerte-frit eller næsten smertefri.
Ved Japansk akupunktur, er indstikket kun 1-5 mm i modsætning til 10-50 mm i kinesisk akupunktur

Kinesiologi

er en metode, der kombinerer moderne vestlig fysiologi, anatomi og bevægelseslære med østerlandsk teori om menneskers energisystem (meridianer).

Kinesiologiens grundlæggende idé er, at svækkelse af et organ er ledsaget af svækkelse af en muskel.

Ved at teste dine musklers styrke i forskellige situationer undersøger kinesiologen, om du har psykiske eller fysiske ubalancer og blokeringer.

Kranio-sakral terapi

er en blid manuel behandlingsform, der har til hensigt at stimulere kroppens selvhelbredende mekanismer. Via blide tryk rettes ubalancer og blokeringer i det, som kaldes den kranio-sakrale puls.

Krystal børn & Teenage coaching

Jeg har en hel del børn og unge som kommer til mig. Disse børn og unge har brug for en anden end deres voksne at tale med om deres oplevelser og ikke mindst drømme.

Livsguidning

Kan være en kombination af empatisk samtale, soul-coaching, healing, tankefelts-terapi, clairvoyance, ja, alt hvad der skal til for at åbne op ind til din indre kerne så du ikke bare får svar fra det spørgsmål eller den smerte, der måske “kun” er den synlige del af dit “isbjerg”, – men at der bliver en ro i dig til at dykke ned og finde årsagen til hvorfor du er (her) hvor du er i livet lige NU – og hvordan du bliver guidet videre på din rejse, samt hvad du skal være udstyret med for at undgå måske gentagne “faldgrupper” eller køren i ring, så du får den viden med i bagagen som du har brug for lige NU.

Lydhealing

Frekvensbaseret kommunikation med kroppens energisystem og celler:
anatomisk, emotionelt og energetisk.

Phytoterapi

Phytoterapi er læren om anvendelse af urter, om lægeplanters virkning på den menneskelige organisme og hvordan man med enkle metoder kan afhjælpe symptomer og hjælpe kroppen til at genfinde sin egen sundhed. Urter er ikke et nyopdaget mirakelmiddel, men brugt i århundreder af alle folkeslag. Faktisk er det den traditionelle medicin i alle kulturer og den er baseret på iagttagelse og erfaringer overleveret fra generation til generation gennem mange år.

Tankefeltterapi TFT / EFT

Tankefeltterapi (TFT) Emotionel Frihedsteknink (EFT) Kinesiologi samt Aku-Tapping er alle nogle af de mest revolutionerende, sikre, naturlige, smerte og medicin-fri, hurtige og korte terapiformer, som kan dokumenteres.

Alt efter den individuelle valgte terapiform bliver klienten bedt om at tænke på problemet som ofte er en angst, en fobi, et traume, savn, sorg eller følelser som vrede, depression eller fysisk smerte. Behandlingen består af stimulering (tappe eller banke) i en særlig rækkefølge på meridian punkterne på kroppen. Disse punkter er almindeligvis kendt som vigtige akupunkturpunkter på meridianerne

Transformationsgivende sjælsremedie

Ved hjælp af dyb indfølende bevidsthed, finder jeg frem til hvilket renselses- remedie der i dit barns/dyrs/dit tilfælde vil være relevant for at transformere jeres ubalance tilbage til deres oprindelige helheds-svingning.

Visualisering

En del ved udmærket, hvad visualisering er, mens andre er usikre på, hvad begrebet dækker. Fakta er, at vi alle visualiserer hver eneste dag, de fleste dog uden at vide det og dermed også uden at målrette visualiseringen

Ørelys

Oprindeligt blev ørelysene brugt af indianerne, men kan også spores til Asien.
Ørelysene der laves af Hopi-indianerne er et 20 cm langt håndlavet rør, forarbejdet af den fineste bomuld dyppet i bivoks, der indeholder mange
forskellige indianske urter.

Ovenstående behandlingsformer benyttes ved blandt andre følgende symptomer

Afgiftning /detoxering i din krops tempo Afhængighed
Allergi Angst
Anti- inflamatoriske sygdomme Bakterie-flora-ubalancer
Blodsukker-ubalancer Cancer
Depression Eksem
Energi-mangel Fibromyalgi
Føle sig udenfor Galde-sten/grus
Hormonelle ubalancer Hovedpine/migræne
Immunelle sygdomme Kostændringer
Kredsløbsproblemer Køresyge
Lavt selvværd / moppe-offer Livsændringer
Mønster-ændringer Nervøsitet
Parasit detoxering (evt. fra flåt) Stress
Syre/base ubalance Vægtproblemer

Indholdet på dette websted er alene vejledende og må ikke erstatte fagkyndig rådgivningog/eller lægelig behandling af sygdom.