Dyretelepati


Telepati betyder fjernføling og stammer fra det græske tele, der betyder fjern og pati, der i denne forbindelse, betyder føling – altså fjernføling.
Men der ligger en hel del mere bag end ordets etymologiske rod afslører.

Hvad er telepati?

Telepati er på den måde jeg udføre det sjælskontakt, nemlig via hjerte-energi.
Dyr specielt heste komunikere meget tydeligt via deres følelses-sans, det gør de også indbyrdes, mange syntes hestene er dumme fordi de har en meget lille hjerne og kan foretage nogle handlinger man med det intelektuelle øje kan synes en anelse uinteligent, de har helt ret, ja, hesten har ikke et særligt stort intelekt, men hvad de har istedet er langt større end vores, nemlig en stor følelsesmæssig IQ – her kunne vi tilgengæld lære en del af hestene, men i menneskeverdenen ser man ikke så meget på det følelsmæssige intelekt, men meget mere på det intelektuelle, dette har ofte bragt os i situationer vi kunne have undgået såfremt vi trænede vores følelses IQ på samme måde som intelektet. Ovenstående havde måske ikke så meget med forklaringen telepati at gøre, dog syntes jeg det er en viden, der burde være langt mere udbredt. Derfor er heste så fantastiske til autistiske eller på anden måde “normalt” dysfunktionelle, her bliver de nemlig endelig forstået!

Fjerntelepati

Med en spytprøve og eller et billede kan jeg kontakte dyrets sjæl, og mærke hvordan det har det både fysisk psykisk og på det energi-mæsige plan. Jeg kan stille ejerens spørgsmål til dyret, få nogle svar, som vi derefter kan arbejde med. Dyret kan vise billeder, symboler, farver og fortælle med ord alt efter hvad dyret finder vigtigt, vi får besked om. Nogle dyr fortæller lange historier, hvor andre er mere nøjsomme med informationer, igen alt efter hvad dyret er klar til at dele med os, og alt efter hvor klar vi mennesker er til at modtage viden omkring deres følelser, tanker og dyrets sprog.

Hvad kan man bruge det til?

Jeg kan via telepatien/sjælskontakten teste dit dyr – og med hjælp af kinesiologi, specifikke spørgsmål, der kunne handle om foder, pelspleje, sygdomme, ønsker, diverse situationer og meget mere, kan der findes frem til uballancen.
Husk det er kun fantasien der sætter grænser.